Trænerrokade i drengeungdom

Efter udpegelsen af Asger Vielsted som ny assistenttræner for HB Køges NordicBet Liga-hold rokeres der rundt i trænerbemandingen på de ældste drengeungdomshold i klubben.

Asger Vielsted blev i sommer udpeget som U19-cheftræner i klubben. Dén rolle overtages nu i stedet af Mathias Stenstrøm, der det seneste halve år har været U17-cheftræner.

Mathias’ hidtidige rolle på U17-holdet overtages af Martin “Polle” Christensen. Martin har det seneste halve år stået i spidsen for klubbens U15-hold.

Både Mathias og Martin har været ungdomstrænere i klubben i en længere årrække, ligesom de også begge har været aktive spillere i Herfølge Boldklub og HB Køge-regi.

“Vi har vist, at vores pipeline er stærk og kan bære, når vi rokerer. Det gælder både på spiller- og trænersiden. Vores setup og strategi fungerer, og vi har en masse dygtige trænere, så selvom det var uventet, at vi skulle rykke rundt nu, passer det os egentlig rigtig fint – især fordi det jo sker på baggrund af den glædelige nyhed om at Asger tager steppet ind i seniorfodbolden,” siger talentchef i HB Køge Steen Knudsen.

Både U19 og U17-holdet har første træningsdag i 2024 i dag fredag d. 5. januar.

Capelli Sport