Træningslejr i Tyrkiet forude

Søndag den 4. februar rejser HB Køge på en ugelang træningslejr i Tyrkiet, hvor holdet indlogeres på hotel The Sense i Side på den tyrkiske middelhavskyst – nøjagtigt som det er sket flere gange tidligere gennem de senere år.
I løbet af ugen venter der holdet både masser af træning og desuden et par testkampe mod kasakhiske FC Atyrau og ukrainske FC Obolon Kyiv.

“Vores erfaring er, at det er af meget stor værdi for holdet at være afsted sammen på en træningslejr i vintermånederne. I Tyrkiet får holdet og trænerne mulighed for at arbejde med nogle ting, de ikke kan arbejde med herhjemme i Danmark på den her årstid og så kommer de alle sammen tættere på hinanden. Vores gode samarbejdspartner Yak Sport har arrangeret mange gode rejser for os, og vi ved, at vi er sikret god mad, gode faciliteter og personlige guides på både hotel og omkring træningsbanen, når vi kommer derned. Det er vigtigt, for vi har brug for de bedst mulige forberedelser til forårssæsonen,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

HB Køge kommer til at træne og spille de to testkampe på det nærliggende Emirhan Sports Complex.

Testkampen mod FC Atyrau, hvorfra HB Køge har hentet keeperen Dulat Talyspayev og hvor Effiong Nsungusi i 2023 var på udlån, bliver den anden af sin slags. Holdene spillede således også mod hinanden på sidste års træningslejr i Side. Dengang vandt HB Køge med 3-0.

Søndag d. 11. februar vender holdet retur til Danmark forud for de sidste ugers forberedelser inden forårspremieren mod FC Helsingør står fredag d. 23. februar.

Capelli Sport