Træningslejr på Bornholm venter

Søndag drager HB Køges NordicBet Liga-mandskab på træningslejr på Bornholm. Her bliver der i de kommende fem dage skruet op for træningsintensiteten, inden holdet fredag vender tilbage til Sjælland og møder Lyngby BK i en testkamp.

“Vi har en masse taktiske ting vi skal igennem. Vi er, hvor vi skal være i forberedelserne rent fysisk, så det er positivt. Til sådan en pre-season deler vi tingene op, så der er nogle mål for, hvad vi skal nå i hver uge, og der er sat nogle klare mål op for, hvad vi skal nå på Bornholm. Vi skal igennem rigtig mange ting på kort tid og der er det vigtigt også at kunne have nogle lange dage,” siger Daniel Agger inden turen.

Også sidste sommer var HB Køge på træningslejr på Bornholm, og det var således her trænerduoen Agger og Jacobsen fik deres uofficielle debut i spidsen for holdet i en testkamp imod Rønne IK.

I år er der altså ikke kampe på tapetet på solskinsøen, så i stedet for kamptræning skal tiden uden for træningerne bruges på at komme tættere på hinanden i truppen.

“Det sociale aspekt er også en stor del af det. Især hos os og med den måde, vi gerne vil have holdet til at fungere på. Fokus er lidt anderledes på sådan en tur i og med, der ikke er nogen, der har travlt med at nå hjem hver dag. Og det giver mulighed for at drengene kan få lidt ro til at være sig selv og være sammen med hinanden, uden der er en trænerstab, der dikterer, alt hvad de skal gøre. Men der bliver selvfølgelig først og fremmest meget fodbold – det er grunden til at vi tager afsted,” siger Cheftræneren.

Udover testkampen mod Lyngby på fredag har HB Køge også en testkamp imod Næstved i kalenderen lørdag d. 16. juli inden sæsonpremieren i NordicBet Ligaen imod Hobro IK søndag d. 24. juli.

 

Følgende spillere er med på træningslejren på Bornholm:

1. Oskar Snorre
3. Frederik Bay
4. Nemanja Cavnic
5. Lorenzo Gordinho
7. Mike Jensen
8. Mathias Nielsen
10. Pierre Larsen
11. Joachim Rothmann
13. William Madsen
14. Jubril Adedeji
15. Max Sauer
16. Daniel Thøgersen
17. Oscar Buch
18. Jacob Trenskow
20. Emilio Simonsen
21. Abdul Arshad
22. Janus Seehusen
24. Casper Jørgensen
26. Oliver Lassen (prøve)
28. Effiong Nsungusi
30. Erkan Semovski
31. Frederik Mehder
33. Sebastian Larsen

Capelli Sport