Transferupdate ved direktør Per Rud

Transfervinduet er lukket, og det er tid til at gøre status. Spillere har sagt farvel, og spillere er kommet til. Og direktør Per Rud er en glad mand dagen derpå. Han er nemlig godt tilfreds med hvordan HB Køge kommer ud af den netop afsluttede transferperiode.

“Ja, absolut. Vi har arbejdet hårdt med at forbedre os. Vi har ikke været specielt tilfredse med de sidste par vinduer, så vi har talt meget om at få det optimeret. Starte tidligere og mere struktureret. Vi har gode folk, så jeg mener bestemt, at vi har fået et vindue som fortjent. Vi vidste godt, at vi skulle slanke truppen. Den var blevet for bred, og vi besluttede, at en del spillere skulle ud på lejeaftaler. Vi ville også hive folk ind med Superligakampe på CV’et – og det er bestemt lykkes for os”, analyserer Per Rud, der forudser at der godt kan ske yderligere ændringer i truppen inden sæsonstarten.

“Ja, vi har et par nyheder mere at dele med jer. Dels er vinduerne ikke lukket alle steder, og dels er vi allerede begyndt at tegne med spillere, der kommer til efter sommerferien”, fortæller direktøren hemmelighedsfuldt.

På transfervinduets sidste dag hentede HB Køge en stor profil i Mike Jensen, der kommer til klubben med stor erfaring. Og der er flere årsager til at en sådan transfer har været mulig.

Der er flere grunde. Selvfølgelig en kombination af, at vi har opbakning fra vores partnere i NETVÆKET, vores ejer fra Capelli Sport og også fordi vi fik slanket truppen. Generelt er vi en klub, der sætter tæring efter næring, men vi har også nogle muskler at spille med. Samtidig har vi været gode til at ”sælge” vores projekt og fremtiden. Den har Mike Jensen vurderet værende så spændende, at han har fravalgt Superligaklubber for at være en del af HB Køge. Det er vi da stolte over, og vi er da også sikre på, at vi fortsat og i endnu højere grad kan tiltrække attraktive spillere til klubben i fremtiden”, slutter Per Rud.

 

HB Køges aktivitet i transfervinduet

Tilgang:

Mike Jensen – 3,5-årig kontrakt fra APOEL

Emilio Simonsen – 3-årig kontrakt fra Lyngby

Lasse Petry – 2-årig kontrakt fra Valur

Mikkel Qvist – ½-årig lejeaftale fra AC Horsens

 

Lejeaftaler i andre klubber:

Marius Elvius – Hellas Verona FC

Frank Assinki – KFUM, Roskilde

Jonathan Canto – KFUM, Roskilde

Frederik Munck – KFUM, Roskilde

Casper Jørgensen – Holbæk B&I

Christian Toftdahl – Holbæk B&I

 

Afgange:

Liam Jordan – FC Helsingør

Stephan Petersen – kontraktudløb

Noble Okello – lejeaftale udløb

 

 

 

 

Capelli Sport