Tre Capelli Sport-spillere gæster klubben

HB Køge har her til morgen sagt velkommen til tre unge amerikanske spillere. De tre spillere skal den kommende uge træne med på klubbens ungdomshold.

Spillerne er kommet hertil som en del af Capelli Sports “Pathway to Pro”-setup, der giver unge spillere fra professionelle amerikanske fodboldakademier muligheden for at få erfaring i Capelli Sports’ europæiske flagskibsklubber MSV Duisburg og HB Køge. Med over 150.000 spillere tilknyttet er talentmassen i Capelli Sports’ netværk enorm.

De tre spillere er nøje udvalgt af klubben i samarbejde med Capelli Sports tekniske fodbolddirektør, Cris Da Silva og HB Køges egen tekniske stab. De deltog alle tre i sommerens Capelli Sport Cup i Køge, og de har derfor også allerede stiftet bekendtskab med HB Køge, mens det altså heller ikke er første gang klubbens egne trænere ser spillerne i aktion.

De tre spillere er:

Tyler Tucker

Central midtbanespiller, der netop er fyldt 17 år.
Tyler spiller til dagligt i akademiklubben Pipeline Soccer Club.

Jacob Murrell
Angriber, 17 år gammel.
Jacob spiller til dagligt på hold med Tyler i Pipeline Soccer Club i Baltimore, Maryland.

Josiah Odhiambo
Defensiv midtbanespiller, 16 år gammel.
Josiah spiller i Shattuck-St. Mary’s Soccer Center of Excellence i Faribault, Minnesota.

Tyler, Jacob og Josiah vil i de kommende dage træne med på HB Køges U19-hold, ligesom de vil få taktiske introduktioner og mentaltræning, gennemgå fysiske tests og meget mere i klubben.

Capelli Sport