Treårig kontrakt til William Madsen

Mod slutningen af 2020/21-sæsonen blev U19-spilleren William Madsen et mere og mere fast og kendt ansigt på HB Køges førstehold. Den unge midtbanespiller spillede 12 kampe i forårssæsonen, og tegnede sig for en enkelt scoring i en udekamp mod Silkeborg.

Fra og med den kommende sæson rykker 19-årige William Madsen permanent op i førsteholdstruppen, hvor han skal tage skridtet fra ungdom til senior, og vise, at han er en mand for fremtiden. Og i samme ombæring er William Madsen blevet udstyret med en treårig kontrakt.

“William har et rigtig stort potentiale, og er gået uimponeret til opgaven, da han i foråret begyndte at få mere og mere spilletid. Han er stadig ung og har stadig rigtig meget at lære, men han er ydmyg, lærevillig og har begge ben plantet solidt på jorden, og han har dermed rigtig gode forudsætninger for at kunne sætte endnu mere skub i sin udvikling. Vi har store forventninger til ham i fremtiden”, lyder det fra HB Køges direktør Per Rud.

William Madsen er en af HB Køges egenudviklede talenter. Fodboldkarrieren startede som helt ung i AIK 65 Strøby, og fortsatte siden i Køge Boldklub, inden han som U13-spiller blev en del af HB Køges ungdomsafdeling.

Capelli Sport