Tredjetrøjen i salg

Som følge af stor efterspørgsel i starten af sæsonen er det lykkedes HB Køge at få fat i et begrænset parti af den specielle tredjetrøje, klubbens seniormandskaber i Gjensidige Kvindeliga og NordicBet Liga har optrådt i i denne sæson.

Trøjen blev efter planen ellers produceret som eksklusive ‘players-only’ trøjer og den blev derfor leveret til klubben i et antal der kun passede til spillertruppernes behov. Men i forbindelse med lanceringen og klubbens første optrædener i trøjen oplevede HB Køge stor interesse fra tilskuere for at købe et eksemplar. Da trøjen er specialdesignet til HB Køge – som alle HB Køges spillertrøjer i øvrigt er – i samarbejde med Capelli Sport, er det en større proces at sætte gang i produktionen af trøjerne på ny når det første parti først er produceret og leveret. Men Capelli Sport har arbejdet hårdt på alligevel at få det til at lykkes inden sæsonens afslutning, og derfor er det altså nu med glæde at vi kan sætte et begrænset antal af den eksklusive trøje til salg.

Tredjetrøjen skiller sig blandt andet ud ved at være holdt udelukkende i farverne rød, orange og hvid. Alle sponsornavne og selv klubbens normale blå/sorte logo optræder derfor i alternative udgaver på trøjen.
Den specielle trøje kan for første gang købes på søndag i forbindelse med NordicBet Liga-mandskabets kamp imod Hillerød Fodbold. Lanceringen af salget falder sammen med HB Køges markering af herreholdets 500-kamps jubilæum siden etableringen i 2009 og derfor bliver prisen for trøjen en rigtig 2009-trøjepris: bare 349,- DKK.

Trøjen kan købes online på klubbens fanshop ‘Svaneshoppen’ og fysisk på Capelli Sport Stadion søndag.

Capelli Sport