Trenskow: Har arbejdet på at sparke den ind

Søndag jagter HB Køge sæsonens første sejr, når Vendsyssel FF gæster Capelli Sport Stadion.
Sidste weekendens åbningskamp samme sted bød på masser af chancer men ingen mål, da Svanerne spillede 0-0 imod Hobro IK.

// KØB BILLET: HB KØGE – VENDSYSSEL FF //

Netop de fraværende mål har været et af fokusområderne for HB Køge i løbet af træningsugen, fortæller offensivspilleren Jacob Trenskow.

“Vi har trænet en masse afslutningsspil i løbet af ugen og forsøgt at vænne os selv til at sparke den ind, så vi kan få opbygget noget selvtillid foran mål. Det har vi trænet hele ugen. Nu skal vi bare have overført det til kampene,” siger han og uddyber:

“Vi så mod Hobro, at vi kan komme til mange store chancer. Vi manglede bare lige den sidste skarphed. Jeg vil være mere bekymret, hvis vi ikke kom til chancerne. Men det gør vi, og derfor er vi optimistiske.”

Jacob Trenskow har gode erfaringer med at spille mod søndagens modstandere fra Vendsyssel FF. I sin første start nogensinde for HB Køge scorede han således to mål i en 3-0-sejr tilbage i april, og i sæsonens sidste udekamp blev han noteret for en assistent til Casper Jørgensens mål i opgøret, der endte 1-1. Og der er begrundet håb om, at hans gode stime imod nordjyderne kan blive udbygget på søndag.

“De spiller rimelig mandsorienteret, og det efterlader nogle rum, som jeg og vi skal forsøge at udnytte. Lykkes dét, skal vi nok få scoret og vinde kampen,” slutter Trenskow.

HB Køges NordicBet Liga-hold har ikke tabt en betydende kamp på hjemmebane i mere end 11 måneder.

Capelli Sport