Trenskow: Skal revanchere de seneste kampe

Det startede godt. En 4-1-sejr over FC Helsingør og en god præstation der medførte et uafgjort resultat imod Vejle Boldklub, gav HB Køges NordicBet Liga-mandskab en flot start på kalenderåret 2023. Men de seneste ugers nederlag imod først FC Fredericia og siden Nykøbing FC har sat en stopper for formkurvens positive udvikling. Dén vil Jacob Trenskow og resten af truppen genfinde, når Hillerød Fodbold lørdag gæster Capelli Sport Stadion i grundspillets sidste opgør.

“Vi skal ud og revanchere det vi har vist, de seneste par kampe. Eller rettere: Det vi ikke har vist. I løbet af en sæson er der up and down-perioder. Lige nu er vi i en down-periode, men vi skal huske, at det trods alt kun er to kampe og tingene tegnede godt inden da. Internt i truppen har vi stadig tro på vores egne evner og på det, vi er ved at bygge op. Vi ved, at vi kan mere, end vi har vist,” siger offensivspilleren, der i åbnede scoringen i sidste uges opgør mod Nykøbing FC.

Her fik HB Køge en god start på kampen, kom foran og virkede til at have styr på opgøret – indtil der pludselig ikke var det længere. På lidt over en halv time henover midten af opgøret gik holdet fra at føre 1-0, til at være bagud 4-1.

“De første 35 minutter var vi fuldstændig i kontrol og endda foran 1-0. Men ubevidst gav vi slip på en eller anden måde. Vi var ikke rigtigt tætte i duellerne eller kæderne, og vi vandt ikke nogen andenbolde. Og det fortsatte bare i anden halvleg, som vi slet ikke kom ud til. I den her række bliver vi straffet for det – også selvom vi møder holdene, der ligger nederst i tabellen. Det må selvfølgelig ikke ske på den måde. Det har været vores helt store fokusområde i den her uge,” fortæller Jacob Trenskow.

Trods skuffelsen over de seneste resultater håber, at der stadig vil komme mange folk og støtte holdet på Capelli Sport Stadion imod Hillerød, så han og holdkammeraterne kan rette op på stemningen.

“Vi er enige om, at vi skylder at vise, at vi kan mere, end vi har præsteret i de seneste kampe. Troen på, at vi kan gøre dét og igen komme ind i en positiv stime, har vi. Så vi glæder os faktisk til at komme ud og vise det til vores tilskuere,” siger Jacob Trenskow.

Udover NordicBet Liga-opgøret imod Hillerød spiller HB Køges Kvindeliga-mandskab også hjemmekamp på samme bane lørdag. Senere på eftermiddagen venter Fortuna Hjørring i Gjensidige Kvindepokalen – og har man sikret sig billet til den ene af de to HB Køge-kampe, vil den også være gældende til den anden kamp lørdag.

Capelli Sport