Trenskow vil fortsætte stimen mod Fremad Amager

21-årige Jacob Trenskow er startet på banen i HB Køges to seneste kampe, og i begge opgør har han været kampafgørende. Først med to mål i 3-0-sejren over Vendsyssel på hjemmebane, og siden med en assist i sidste uges 1-1-opgør i Hobro.

“Det giver selvfølgelig noget selvtillid, og man tør gøre nogle flere ting når man kommer ind i et godt flow og føler sig til rette, og får nogle bedre relationer med sine holdkammerater, så det skal vi ud og fortsætte,” fortæller Trenskow til HBKoge.dk.

Den unge offensivspiller er kommet til HB Køge i vinterpausen, og selvom formkurven er god, så er der stadig meget at arbejde med og udvikle for Trenskow.

“Det er selvfølgelig det defensive med presspillet og den defensive struktur som jeg arbejder med, og så selvfølgelig det fysiske. Og så skal jeg ellers bare fortsætte med at være afgørende foran mål og lave mål og assists.”

I den forgangne weekend spillede Trenskow og HB Køge 1-1 på udebane mod Hobro. Her var der særligt i første halvleg positive tendenser, som desværre ikke blev videreført efter pausen.

“Vi kommer rigtig godt ud til første halvleg, og spiller super godt, og hvis vi havde fortsat det i anden halvleg, så havde vi også lukket kampen, og taget de tre point,” analyserer Trenskow, der sammen med sine holdkammerater har rettet fokus mod fredagens vigtige hjemmekamp mod Fremad Amager.

FIND DIN BILLET TIL KAMPEN HER

“Fremad Amager er et hold med mange dygtige, tekniske spillere. De spiller fin fodbold, men jeg synes stadig at det er en kamp, vi skal vinde. Jeg synes, at vi har trænet godt og forberedt os godt, så det skal nok blive en god kamp,” slutter Jacob Trenskow.

HB Køge er ubesejrede i holdets seneste ni hjemmekampe, og kan sætte ny klubrekord, hvis der kommer point på kontoen i fredagens opgør på Capelli Sport Stadion.

Køb din billet til kampen på hbkoge.eventii.dk og få samtidig adgang til HB Køges kvindeholds kamp senere fredag mod Kolding IF med i købet.

HB Køges trup til NordicBet Liga-kampen mod Fremad Amager fredag d. 15. april:
1. Oskar Snorre
2. Jon Flanagan
4. Nemanja Cavnic
5. Luka Racic
6. Lasse Petry
7. Mike Jensen
8. Mathias Nielsen
10. Pierre Larsen
11. Joachim Rothmann
13. William Madsen
15. Max Sauer
16. Daniel Thøgersen
17. Oscar Buch
18. Jacob Trenskow
20. Emilio Simonsen
26. Marko Stamenic
28. Effiong Nsungusi
31. Frederik Mehder

NordicBet Liga
HB Køge – Fremad Amager
Langfredag den 15. april kl. 13.30
Capelli Sport Stadion

Capelli Sport