shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Trio forlænger

HB Køge er glade for at kunne fortælle, at aftalerne med Selma Svendsen, Maria Uhre Nielsen og Sarah Jankovska er blevet forlænget.

Maria Uhre Nielsen
Også Maria Uhre Nielsen har forlænget sin kontrakt i klubben. Hendes aftale stod til at udløbe til sommer men er nu udvidet så den løber til sommeren 2024.

Maria Uhre har været med på hele holdets rejse fra serierækkerne til  Champions League, og hendes store rolle i omklædningsrummet og som kulturbærer har enorm betydning for klubben.

“Det har været et stort ønske for os at forlænge med Maria Uhre. Hun er vores største kulturbærer og betyder virkelig meget for omklædningsrummet. Og så har hun været anfører i klubben i lange perioder, og spillemæssigt sluttede hun efteråret stærkt af. Så vi forventer og håber, at vi kan blive ved med at løfte hinanden fremadrettet også,” siger cheftræner Søren Randa-Boldt.

Selma Svendsen

Selma Svendsen har skrevet under på en ny aftale, der knytter hende til klubben frem til udgangen af 2023.

Selma kom til klubben i juli 2020 fra B.93. Hun bed sig hurtigt fast omkring startopstillingen og står i denne sæson noteret for at have spillet i 23 af holdets hidtil 24 kampe.

“Det er sindssygt vigtigt for os at have fået forlænget kontrakten med Selma. Ligesom Maria Uhre er Selma en af vores kulturbærere, og samtidig har hun en vigtig rolle som en af krumtapperne på vores hold. Selma har et stort potentiale, som vi allerede har udviklet godt på, og der er ingen grund til, at vi ikke kan udvikle det til et endnu højere niveau nu,” siger cheftræner Søren Randa-Boldt.

Sarah Jankovska
Sarah Jankovska forlænger sin aftale i HB Køge så den løber året ud. Sarah kom til klubben i sommer fra B93 og har imponeret stort med sin gode teknik og stærke arbejdsmoral på den centrale midtbane. I løbet af efteråret har hun spillet sig fast ind i startopstillingen og gjort sig positivt bemærket – også på den helt store scene i Champions League-kampene.

“Forlængelsen med Sarah er markant for både holdet og klubben. Hun har på ganske kort tid har etableret sig som en vigtig del af holdet og er med til at løfte vores niveau. Vi har et stort ønske om at være et mere boldbesiddende hold, og den udvikling har hun en meget stor rolle i med hendes ro og styrke på bolden,” siger Cheftræner Søren Randa-Boldt om forlængelsen.

Sarah Jankovska står i indeværende sæson noteret for 19 optrædener og en enkelt scoring.