Trio skriver med HB Køge og nyt ansigt i organisationen

Tre dygtige spillere har skrevet kontrakt med HB Køge og skal være med til at styrke holdet samt sikre kontinuitet på afgørende pladser. Det drejer sig om Cecilie Buchberg, Julie Nowak og Laura Juul Hansen, der alle var med i forårets kvalifikationsturnering og således var med til at sikre HB Køge oprykningen til landets bedste række.

“Hver især har pigerne bidraget med noget essentielt til holdet. De har alle spillet en rolle i vores oprykning og vi er derfor glade for at kunne tilbyde dem en kontrakt og fortsat sikre, at de er en del af holdet. “Bubber” (Cecilie Buchberg, red.) er den spiller, der fik allerflest spilleminutter i sidste sæson og har i løbet af det år, hun har været her opnået stor betydning for holdet”, siger sportschef Jonas Nielsen og fortsætter,

“Julie Nowak kom til forud for kvalifikationsturneringen og har fra dag et været med til at gøre en forskel som back. Det samme er gældende for Laura Juul, der trods sin unge alder allerede har bevist sig i landets bedste række. Desuden har både Nowak og Juul spillet en række ungdomslandskampe og vi håber på, at de alle hos os kan fortsætte deres udvikling og tage det næste skridt”

Trioen har allerede været i aktion til træning og har sammen med resten af holdet i mandags taget hul på opstarten forud for den nye sæson.

Spillerinformation
Navn: Cecilie Buchberg
Position: Midtbane
Fødselsdag: 11. december 1994

Navn: Julie Nowak
Position: Forsvar
Fødselsdag: 3. september 1995

Navn: Laura Juul Hansen
Position: Angriber
Fødselsdag: 7. februar 2001

Licens på plads i HB Køge – nyt ansigt i organisationen

HB Køges kvindehold er på mange måder – også uden for banen – ved at være klar til at spille i landets bedste række, Gjensidige Kvindeliga. En ny milepæl er nået, da klubben har fået godkendt licensansøgningen. Dermed er formalia på plads for at kunne optræde i landets fornemmeste selskab. For at kunne leve op til de stigende administrative krav fra DBU, der vokser i takt med den sportslige succes, er der truffet beslutning om at ansætte Alfred Winther Groth i en ny rolle som Head of Women’s Football.

“I forbindelse med kvindeholdets oprykning til den bedste række har der været behov for at få ansat en medarbejder, der kan varetage mange af de opgaver, som Søren Østergaard med stort arbejde har løst de sidste år. Kravene fra DBU stiger løbende og samtidig har det været Sørens ønske at kunne overdrage nogle af de mange opgaver. Til det har vi ansat Alfred Winther Groth i rollen som Head of Women’s Football. Alfred har været i klubben i et år, og vi kender hans drive og har allerede set, hvordan han har løftet de nye opgaver og hjulpet os godt fra land med kvindesatsningen”, siger direktør i HB Køge, Per Rud.

Alfred Winther Groth vil stadig indgå i HB Køges kommunikationsteam, hvor også kvindefodbolden fortsat vil fylde en stor del. Siden august 2019 har han været tilknyttet som pressechef i en deltidsstilling og har sideløbende været ansat i en anden deltidsstilling som projektkoordinator hos DBU Sjælland. Fremover vil Alfred Winther Groth være ansat i HB Køge på fuldtid.

Capelli Sport