Truppen til Belt Cup

HB Køges NordicBet Liga-mandskab drager i dag sydpå mod Nykøbing, hvor der i de kommende dage skal spilles tre kampe i Belt Cup. Første modstander er FC Phönix Lübeck fra den tyske Regionalliga Nord torsdag klokken 14.30 på Lollands Bank Park.

Cheftræner Nicklas Pedersen og resten af trænerstaben har udtaget det meste af førsteholdstruppen samt et par ekstra spillere til at deltage i turneringen.
Blandt de ekstra spillere er tre prøvespillere:

Målmanden Sebastian John har i løbet af denne uge trænet med i HB Køge og han er således også en del af truppen til Belt Cup. Sebastian havde for få dage siden kontraktudløb i FC Fredericia og er således ikke på kontrakt nogen steder pt.. Tidligere har han spillet NordicBet Liga-kampe for Kolding IF, Fremad Amager og Viborg FF.

Også prøvespilleren Luca Fava, der senest har været på kontrakt i tyske VfL Bochum, er udtaget til turneringen. Luca er 18 år, amerikansk statsborger og har de seneste fire år spillet ungdomsfodbold i Tyskland – blandt andet hos Capelli Sport-klubben MSV Duisburg. Luca har trænet med i HB Køge de seneste to uger.

Ukrainske Oleksandr Kolochavin har det seneste halve år spillet på HB Køges U19-hold. Selvom hans aftale med klubben er udløbet denne sommer, har trænerstaben udtaget “Oleg” som han kaldes i klubben, til turneringen for at vurdere endeligt, om han nu skal fortsætte i HB Køge som seniorspiller.

Udover de tre prøvespillere har også fire ungdomsspillere fået en plads i truppen til turneringen. Det drejer sig om defensivspillerne Rasmus Lynder og Vinicius Faloni, midtbanespilleren Lukas Schmidt samt angriberen Ifenna Dorgu.

Udover de nye navne er det værd at bemærke, at Pierre Larsen, der sad ude med en alvorlig ankelskade det meste af foråret, er blevet spilleklar igen og kan gøre comeback i HB Køge-trøjen, mens turneringen vil byde på første mulighed for at se Tobias Pedersen i HB Køge-trøjen efter han har skrevet kontrakt med klubben.

Til gengæld døjer hjemvendte Sebastian Larsen og angriberen Joachim Rothmann begge med mindre skader i øjeblikket. De to kommer derfor ikke i aktion under turneringen, men er rejst med for at støtte deres holdkammerater og genoptræne i det omfang, de kan.

HB Køges trup til Belt Cup 2023:
Frederik Bay
Nemanja Cavnic
Casper Gedsted
Janus Seehusen
Mike Jensen
William Madsen
Pierre Larsen
Berkant Bayrak
Jubril Adedeji
Efe Bayrak
Silas Hald
Basem Alkhoudari
Yahiye Shirzai
Erkan Semovski
Tobias Pedersen
Niklas Jakobsen
Casper Jørgensen
Sebastian John (prøve)
Luca Fava (prøve)
Oleksandr Kolochavin (prøve)
Rasmus Lynder (U19)
Vinicius Faloni (U19)
Lukas Schmidt (U19)
Ifenna Dorgu (U19)
Sebastian Larsen
Joachim Rothmann

Capelli Sport