Truppen til Kim Daugaards første træning

Tirsdag d. 18. juli møder de tredobbelte danske mestre fra HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold ind til første træning forud for 2023/2024-sæsonen. Træningen bliver den første under den nye cheftræner Kim Daugaards ledelse.

20 spillere kommer til at træne med, hvoraf flere er nye på holdet.

HB Køge har denne sommer sagt farvel til en række spillere med kontraktudløb. Flere af dem er ad flere omgange blevet tilbudt nye aftaler, men det er ikke lykkedes at blive enige om betingelserne, og de har derfor nu forladt klubben – mange af dem for at søge mod større udenlandske ligaer end den danske.

Til gengæld har HB Køge henover sommeren forstærket sig med forsvarsspilleren Deborah-Anne de la Harpe der kommer til fra Sydney FC. Ireren har fået tilladelse til at blive i Australien nogle dage endnu for at deltage i australsk TV’s dækning af sommerens VM-slutrunde, hvor netop Irland og Australien mødes i første spillerunde. Derefter vender Deborah-Anne snuden mod Køge og hun træner derfor først med fra mandag d. 24. juli.

På træningsbanen allerede i morgen er til gengæld Maja Hagemann. Maja kom til klubben i vinter og har gennem foråret genoptrænet ovenpå en alvorlig knæskade. Hun er nu endelig blevet spilleklar og træner med på fuldt blus.

Til sæsonens første træning får hun og holdkammeraterne selskab af seks spillere fra klubbens U19-hold, der får muligheden for at træne med og vise sig frem på førsteholdet henover opstarten.

Slutteligt har klubben for tiden besøg af gæstespilleren Abbey Cook, der træner med i de kommende 14 dage. Abbey kommer fra vores Capelli Sport-samarbejdsklub Slammers FC HB Køge i Californien.

Truppen til sæsonens første træning tirsdag d. 18. juli:
Bridgette Skiba
Maria Uhre
Yujie Zhao
Selma Svendsen
Emma Regan
Cecilie Fløe
Alberte Vingum
Beate Marcussen
Emma Veletanlic
Cornelia Kramer
Agnete Marcussen
Mie Leth Jans
Maja Hagemann
Anna Brændstrup (U19)
Silja Snerle (U19)
Emilie Møller (U19)
Augusta Callesen (U19)
Emma Brandt Andersen (U19)
Fiona Helenius (U19)
Abbey Cook (gæstespiller)

Capelli Sport