Truppen til træningskampen mod FC Nordsjælland

Hele 22 spillere er med i truppen til den træningskamp som HB Køge tirsdag eftermiddag skal spille på udebane mod FC Nordsjælland. Med i truppen er en række af HB Køges udlejede talenter samt en gammel kending, der de seneste uger har vist sig frem ved træningen.

Fra HB Køges normale førsteholdstrup må cheftræner Auri Skarbalius se bort fra skadede Mike Jensen, Jubril Adedeji, Mikkel Qvist, Emilio Simonsen og Effiong Nsungusi, mens også Eddi Gomes er fraværende, da han i øjeblikket er i Guniea-Bissau for at hjælpe sit A-landshold tættere på kvalifikationen til Africa Cup of Nations.

Til gengæld er udlejede Jonathan Canto, Frederik Munck fra samarbejdsklubben Roskilde KFUM samt Casper Jørgensen og Christian Toftdahl, der er udlånt  til Holbæk B&I, alle med i truppen.

Det samme er midtbanespilleren Delphin Tshiembe, der den seneste tid har trænet med i HB Køge, og som altså nu får muligheden for at vise sig frem i kamp. Tshiembe har tidligere spillet 50 kampe for HB Køge inden han i 2016 blev solgt til Superligaklubben AC Horsens, hvor han nåede mere end 60 kampe. Siden har Tshiembe begået sig i både skotsk og færøsk fodbold.

HB Køges trup til træningskampen mod FC Nordsjælland

1. Casper Hauervig
2. Mark Gundelach
5. Nicholas Marfelt
6. Lasse Petry
8. Valon Ljuti
9. Martin Koch Helsted
11. Jakob Johansson
12. Antonio Rocco Romeo
16. Magnus Wørts
18. Magnus Häuser
21. Christian Toftdahl
22. Oliver Sonne
23. Mathias Høst
24. Casper Jørgensen
25. Victor Fiala
26. Jonathan Canto
27. Frederik Munck
30. Oskar Snorre
31. Lorenzo Burnet
32. William Madsen
33. Sebastian Larsen
34. Delphin Tshiembe (prøve)

Træningskamp

FC Nordsjælland – HB Køge

Tirsdag den 30. marts kl. 13.30

Right to Dream Park

Link til Livestream

Delphin Tshiembe er med i truppen til træningskampen mod FC Nordsjælland.

Capelli Sport