Truppen til træningskampen mod Holbæk

Truppen er udtaget til HB Køges første træningskamp anno 2021, som spilles lørdag den 16. januar kl. 12.00 på hjemmebane mod Holbæk.

Og selvom mange spillere er med i truppen, så er en række spillere også fraværende i kampen. Blandt andet fordi anfører Eddi Gomes for nylig er testet positiv for COVID19, hvilket har betydet isolation af både ham og i alt fem holdkammerater, der dog alle efterfølgende er testet negative. Og selvom både Martin Koch Helsted, Mark Gundelach, Magnus Wørts, Jakob Johansson og Lasse Petry har overstået isolationen og kan fremvise negative testresultater, hvilket reelt betyder grønt lys til at spille, så er de alle udeladt af truppen til kampen mod Holbæk, da de ikke har trænet med det meste af ugen op til kampen.

Der er to prøvespillere med i kampen. Det drejer sig om målmanden Nick Christoffersen, der har en fortid på Toronto FC’s fodboldakademi, og den 22-årige amerikanske midtbanespiller Tommy McCabe, der senest har spillet i USL-klubben Memphis 901 FC på et udlån fra MLS-klubben FC Cincinnati.

Selvom træningskampen er lukket for tilskuere, så er der stadig mulighed for at se kampen. Kampen streames nemlig direkte på Facebook.com/HBKoge fra kl. 12.00.

HB Køges trup til træningskampen mod Holbæk

1. Nick Christoffersen (prøvespiller)

3. Frank Assinki

7. Tommy McCabe (prøvespiller)

8. Valon Ljuti

10. Victorien Adebayor

12. Antonio Rocco Romeo

14. Jubril Adedeji

15. Liam Jordan

18. Magnus Häuser

21. Christian Toftdahl

22. Oliver Sonne

23. Mathias Høst

24. Casper Jørgensen

26. Janathan Canto

27. Frederik Munck

28. Effiong Nsungusi

29. Marius Kruse (U19)

32. William Madsen (U19)

Capelli Sport