Tysk back klar for HB Køge

27-årige Maximilian Sauer er ny mand i HB Køge-trøjen. Den tyske forsvarsspiller kommer til klubben fra MSV Duisburg, hvor han i seneste sæson spillede 33 kampe.

“Vi har vurderet, at vi med den nuværende skadessituation er nødt til at styrke truppen yderligere, og derfor er vi rigtig, rigtig glade for, at vi i et godt og tæt samarbejde med MSV Duisburg, der også er en del af Capelli Sport-familien, er lykkedes med at hente Maximilian Sauer til klubben på en toårig aftale. Han er en spiller, som vi normalt ikke ville kunne komme i nærheden af, og vi er kun lykkedes, fordi både Capelli Sport og MSV Duisburg har bakket op og hjulpet økonomisk”, fortæller HB Køges direktør Per Rud og fortsætter.

“Max er i sin bedste fodboldalder, og var fast mand i MSV Duisburg i sidste sæson. Han har hidtil i karrieren primært spillet højre back, men han kan reelt spille alle positioner i bagkæden. Vi glæder os til at få ham integreret godt i truppen, og til inden længe at se ham i aktion i NordicBet Ligaen”.

Maximilian Sauer har fået en del af sin fodboldopdragelse i Wolfsburgs ungdomsafdeling, og står blandt andet noteret for mere end 90 kampe i den tyske 2. Liga.

I HB Køge overtager han trøjen med nummer 15 på ryggen.

 

Fakta om Maximilian Sauer

Født: 15. maj 1994

Nationalitet: Tysk

Tidligere klubber: VfL Wolfsburg (Ungdom) // KSV Hessen Kassel // Eintracht Braunschweig // SpVgg Greuther Fürth // MSV Duisburg

Capelli Sport