U14 Piger kan skrive historie i pokalfinalen søndag

HB Køges U14 pigehold spiller finale i Ungdomspokalen i weekenden. Sundby BK er modstanderen i Ballerup Idrætspark, når der fløjtes op klokken 12.00 på søndag – og det bliver en svær opgave for de unge svaner, da Sundby er forsvarende pokalmestre. Sidste år besejrede de således FC Nordsjælland med 6-1 i finalen.
Så meget desto mere vil en sejr være historisk for HB Køge. Et hold fra klubbens pigeungdomsafdeling har således endnu aldrig vundet en pokalfinale og en sejr på søndag vil således også give den første pokaltitel fra pigeungdomsafdelingen til klubbens pokalkabinet.
Sidste år var det ellers tæt på, at lykkes for HB Køges U18 Piger, der dog måtte se sig besejret i klubbens første pokalfinale på pigeungdomssiden. Nu krydses der i stedet fingre for, at anden gang er lykkens gang.

HB Køge slog i forrige uge BSF ud i turneringens semifinale med en sejr på 3-2, mens først B93 og siden Greve Fodbold blev besejret i turneringens indledende runder i efteråret.

Udover U14 pokalfinalen afvikles også U16- og U18-pokalfinalerne i Ballerup Idrætspark søndag. De står mellem henholdsvis BSF – Farum BK og Brøndby IF – FC Nordsjælland.

Capelli Sport