U16 Ligapigerne fik flot skalp

HB Køges U16 Ligapiger sendte topholdet hjem over Storebælt med et 3-4 nederlag i søndagens kamp på Capelli Sport Stadion. Det var holdets sjette kamp i træk uden at tabe.
Det begyndte ellers ikke så godt. Koldingenserne kom foran allerede efter tre minutter, men efter 21 minutter udlignede Marie Tørring Damsgaard og fem minutter senere bragte Sarah Marie Holmegaard Hansen svanerne i front 2-1. Men glæden varer som regel kun kort, for inden pausen kom jyderne foran 3-2.
Seks minutter efter pausen udlignede Marie Tørring Damsgaard med sit andet mål, mens Alma Hansen scorede sejrsmålet efter 63 minutter. Flot sejr til U16 Ligapigerne.

U19 Ligapigerne havde forinden tabt 0-2 til Kolding IF – også på Capelli Sport Stadion.

Drengene var lørdag taget til Hellerup for at spille mod HIK. Først i ilden var U19 drengene som efter en målløs første halvleg måtte se sig vær nede med 0-2 efter bare ni minutter af anden halvleg. 2-0 er jo som bekendt den “farligste førring” og fra det 65. til det 67. minut fik HB Køge balance i regnskabet. Først reducerede Alfred Gøthler, og to minutter senere udlignede Javany Antonio Lawrence. HB Køge blev ved med at presse på og dybt inde i overtiden blev Javany Antonio Lawrence også matchvinder da han scorede til 3-2. Sikke et come back af svanerne.

U17 drengene formåede ikke at score i deres kamp mod Hellerupdrengene, men det kunne hjemmeholdet heller ikke. Der var derfor straffesparkskonkurrence om et ekstra point, og her var HIK stærkest.

Capelli Sport