U17 vendte 0-2 til 7-3

HB Køges U17-mandskab kom stærkt fra start da holdet tog hul på 2019/20-sæsonen i U17 Divisionen med en hjemmekamp mod Næstved.

Det var ellers Næstved, der kom bedst fra start i opgøret, og efter en halv time var gæsterne foran 2-0 på Herfølge Stadion. Inden pausen fik HB Køge reduceret til 1-2, og i anden halvleg fik Kenneth Høiers tropper vendt kampen fuldstændig på hovedet og endte til slut med tre point og en sejr på 7-3.

– Jeg synes, at vores første halvleg mod forventning bar lidt for meget præg af premierenerver. Vi ender med at spille for langsomt, og det virkede lidt krampagtigt. Vi fik ikke sat os ordentligt på kampen, og sjuskede både i vores forberedelse og udførelse på bolden, hvilket gjorde, at vi aldrig rigtig fik sat os på tingene før pausen, udtaler U17-cheftræner Kenneth Høier.

I pausen gav Kenneth Høier sine spillere en peptalk, og gav dem besked på at slippe håndbremsen. Det virkede, og hurtigt fik HB Køge vendt pausestillingen 1-2 til en føring.

– Drengene fik besked på at slippe tøjlerne og smide frygten over bord. Vi fik sat spillet på bolden meget bedre op bagfra, og fik sat os totalt på kampen fra starten af anden halvleg. I løbet af seks minutter er vi foran 3-2 og efter 14 minutter er kampen mere eller mindre lukket med 5-2.

– Vi er meget glade for den anden halvleg vi præsterer. Det var på et rigtig godt niveau. Omvendt er vi skuffede over kvaliteten af den første. Når vi møder Viborg i næste uge er der ikke plads til at spille en dårlig halvleg, så det skal vi lære af hurtigt, slutter Kenneth Høier.

Kampen mod Viborg spilles lørdag den 17. august kl. 14.15 i Viborg.

Capelli Sport