U19 drenge viste ingen nåde

Der var ingen pardon for HB Køges U19 talentdrenge da de lørdag sendte Roskildespillerne tilbage til domkirkebyen med et nederlag på 0-4. Målene var ligeligt fordelt i de to halvlege, hvor Saman Jalaei havde sin egen lille fest ved at score både til 1-0 og 2-0 efter 14 og 27 minutter. I anden halvleg øgede Alfred Gøthler til 3-0 efter 65 minutter og syv minutter senere scorede Erem Özkul til slutresultatet 4-0. Flot sejr.

Til gengæld havde U17 flere problemer i deres kamp på Herfølge Stadion. Det begyndte faktisk helt rigtigt ved at Arif Loki bragte svanerne foran efter atten minutter. Ti minutter senere havde udeholdet dog udlignet og helt slemt gik det da de også bragte sig foran i første halvlegs sidste minut. Så skulle der angribes i anden halvleg, men det lykkedes kun en enkelt gang for hjemmeholdet at score, og det var Ibrahim Figuigui efter en lille times spil til 2-2.
Derefter direkte til straffespark, som Mathias Fris Hansen, Jonathan Mørkedal, Oliver Engberg og Ibrahim Figuigui omsatte til mål, og da modstanderen kun kunne score på tre af deres kunne HB Køge skrive yderligere et point ind på kontoen.

Herunder nogle billeder fra kampen U17 kampen, som er taget af Monique Matz.

Capelli Sport