U19 Liga vandt i drama

HB Køges tophold i U19 Ligaen forsvarede med bravour søndag førstepladsen, da de på udebane i Farum vandt 3-2 i en kamp, i en kamp hvor HB Køge bare ikke gav op.
Det gav fuld udbytte til sidst.
Det var ellers hjemmeholdet som kom først foran efter 25 minutter, men Emilie Holt udlignede bare minuttet efter. 1-1 var også stillingen ved pausen. I anden halvleg kom FC Nordsjælland foran efter 69 minutter, og mens minutterne tikkede af uret, skulle svanerne hen til det sidste minut før der kom hul på målbylden, men så kom der også hele to mål ud af det. Først udlignede Silja Snerle Trebbien og umiddelbart efter scorede Emilie Holt sejrsmålet. Flot sejr til U19 talentpigerne.

Senere på dagen mødte HB Køges U16 Ligapiger Farum BK også i Farum. Her sad topholdet fra Farum på kampen, men var kun foran 1-0 ved pausen. Til sidst måtte HB Køge dog lægge ryg til et nederlag på 0-4.

Talentdrengene var lørdag taget til Hvidovre, og først i aktion var U17 talentdrengene. Oliver Larsen bragte svanerne foran umiddelbart inden pausen, men på to hurtige mål i det 51. og 55. minut bragte Hvidovre sig foran 2-1, og den stilling formåede HB Køge ikke at ændr på.

U19 talentdrengene skulle umiddelbart efter se om de kunne revanchere det nederlag. Længe så det også godt ud, da Niklas Jakobsen bragte HB Køge foran 1-0 efter 49 minutter, men dybt inde i overtiden kunne hjemmeholdet udligne til 1-1 og hermed skulle de i straffesparkskonkurrence om yderligere et point. Her var HB Køge bedst og kunne tage hjem med to point.

Capelli Sport