U19 pigerne forsvarede førstepladsen

HB Køges U19 og U16 ligahold for kvinder var søndag taget på langfart til Hjørring for at spille mod Fortuna.
Først i kamp var U19 pigerne som kunne tage de tre point med hjem ved en 2-0 sejr. Efter en målløs første halvleg bragte Anna Brændstrup HB Køge foran efter godt en times spil.
Ti minutter senere blev det også 2-0 og så var den kamp afgjort.
Efter kamp var det U16 Ligapigernes tur, og de kunne også tage en 2-0 sejr med hjem. Allerede efter ti minutter kom svanerne foran 1-0 ved Cecilie Avnskjold, som også var stillingen ved pausen. I anden halvleg øgede den indskiftede Evelina Thygesen til 2-0. Det var holdets femte kamp i træk uden nederlag. Flot piger.

Talentdrengene havde besøg af B.93 hjemme på Capelli Sport Stadion, og det blev lidt blandede bolsjer. Først i kamp var U16 holdene og her måtte HB Køge trække det korte strå og tabte 0-2.

Det var så op til U19 holdet at hævne det nederlag i deres kamp, men den kamp endte 2-2. Gabriel Larsen bragte hjemmeholdet foran efter tyve minutter, som også var stillingen ved pausen. I anden halvleg kom der balance i regnskabet efter 72 minutter og blot to minutter senere gik det var skidt til værre da Østerbroerne også kom foran 2-1. Elleve minutter før tid gjorde Ifenna Dorgu imidlertid det han er bedst til, nemlig at score mål, og udlignede til 2-2.
HB Køge var bedst i den efterfølgende straffesparkskonkurrence og kunne tage yderligere et point.

 

Capelli Sport