Uafgjort i Fredericia betyder misset top 6

HB Køges NordicBet Liga-mandskab spillede fredag aften uafgjort 2-2 ude imod FC Fredericia. Dermed glipper kvalifikationen til oprykningsspillet lige akkurat, og resten af efteråret står den derfor i stedet på kvalifikationsspil for Svanerne. Kampen mod Fredericia kunne ellers være gået begge veje, og HB Køge kan ærgre sig stort over to annullerede scoringer og en tvivlsom kendelse, der gav Oscar Buch en advarsel for simulering i stedet for et straffespark. Se det hele her.

FC Fredericia 2-2 HB Køge
0-1 Casper Jørgensen (6. min)
0-2 Effiong Nsungusi (31. min)
1-2 Kristian Kirkegaard (47. min)
2-2 Selvmål, Luka Racic (64. min)

HB Køge startopstilling:
1. Oskar Snorre
4. Nemanja Cavnic
5. Luka Racic
7. Mike Jensen
8. Mathias Nielsen
10. Pierre Larsen
11. Joachim Rothmann
15. Max Sauer
24. Casper Jørgensen
26. Marko Stamenic
28. Effiong Nsungusi

Indskiftninger:
William Madsen for Lasse Petry (70. min)
Effiong Nsungusi for Oscar Buch (70. min)
Mathias Nielsen for Nemanja Cavnic (88. min)

Udvisning:
Mathias Nielsen (90. min)

Fredag d. 18. marts 2022, 18.30
923 tilskuere på Monjasa Park

Capelli Sport