Udebanetur til Næstved: Mad, bus tur/retur og kampbillet for 50,-

Til søndagens udekamp i NordicBet Ligaen imod lokalrivalerne fra Næstved arrangerer Svanerne / HB Køge Support bustur til kampen for HB Køges fans. Der var knald på stemningen, da Næstved gæstede Capelli Sport Stadion for nogle uger siden, og nu ventes scenerne at gentage sig på Tintshop Park på søndag, hvorfor HB Køge håber, at mange med blå/sorte trøjer vil tage med og støtte holdet på banen.

Kampen spilles klokken 13.00, men Svanerne / HB Køge Support stiller foruden bus også morgenmad til rådighed for alle tilmeldte. Der er derfor mødetid på Bar Slap A allerede klokken 10.00 til morgenbrød inden bussen triller afsted mod Næstved klokken 11.30. På bussen vil der være mulighed for at købe øl og vand.

Tilmelding og pris

Prisen for deltagelse er en flad 50’er for medlemmer af Svanerne / HB Køge Support og 100,- for alle andre. Udover bus tur/retur og morgenmad er billet til kampen OGSÅ inkluderet i prisen.

Tilmelding kan ske via en privat besked til Svanerne – HB Køge Support på Facebook, på mail til svanerne@hbkoge.dk eller ved at sende en sms til fanklubbens næstformand Anders Østerlund Larsen på telefonnummer 4058 5097.

Ved tilmelding skal deltagernavn(e) oplyses, og beløbet betales via Mobilepay til nummer 29950. Husk at notere navn og eventuelt medlemsnummer ved betaling.

Capelli Sport