Siddepladser udsolgt til kvindeholdets kampe i UWCL

Interessen for at se HB Køges kvindehold spille Champions League-gruppespil er stor. Så stor, at HB Køge nu kan melde udsolgt af siddepladser på stadion til alle tre europæiske hjemmekampe på Capelli Sport Stadion.

Der er stadig ståpladsbilletter til salg til alle opgørene. Lige nu kan du købe en “gruppespilspakke”, der giver adgang  til alle tre hjemmekampe for 250,- kroner. Al billetsalg til kampene foregår på https://hbkoge.eventii.dk.

Onsdag d. 6/10 klokken 12.00 åbner vi op for salg af enkeltbilletter til den første hjemmekamp i gruppespillet – kampen torsdag d. 14/10 imod FC Barcelona.
Informationer om salg af enkeltbilletter til hjemmekampene imod hhv. Arsenal FC og TSG Hoffenheim offentliggøres senere.

HB Køge afventer i øjeblikket at UEFA vender retur med besked om, hvorvidt de vil gøre brug af de billetter til hovedtribunen, reglementet foreskriver stilles til rådighed for dem. Ønsker UEFA ikke at gøre brug af dem til alle kampene på Capelli Sport Stadion, vil de – formentligt ganske få – billetter til RengøringsGruppen Danmark tribunen komme til salg. Yderligere oplysninger om dette scenarie vil kunne findes her på hjemmesiden, hvis det skulle blive aktuelt.

Capelli Sport