Udsolgt! Billetterne til guldbraget er revet væk

Interessen var stor da HB Køge søndag formiddag åbnede for salget af billetter til lørdagens guldbrag mellem HB Køge og Brøndby IF. Der gik således blot få timer før de røde lamper blinkede, og alle billetter var revet væk.

“Det er en rigtig stor kamp i dansk kvindefodbold. At kunne spille med om guldet helt det sidste er en kæmpe præstation af spillerne, og vi glæder os helt vildt til kampen. Og så er det fantastisk at opleve den interesse, der har været. Både for selve guldkampen på lørdag, men også for kampene hidtil i turneringen. Vores kvindehold har virkelig markeret sig positivt, og lokalområdet har virkelig taget holdet til sig. Vi kunne sagtens have solgt endnu flere billetter til kampen på lørdag, men coronarestriktionerne gør, at vi desværre ikke har mulighed for at lukke flere ind”, lyder det fra HB Køges direktør Per Rud.

Med alle billetter solgt er der derfor udsigt til fuldt hus på Capelli Sport Stadion til kampen på lørdag den 5. juni kl. 14.00 ud fra de gældende retningslinjer. Der vil derfor ikke være mulighed for at købe billetter i løssalg på kampdagen.

Kun købte onlinebilletter og sæsonkort gælder til guldkampen.

Kvindekampen mellem HB Køge og Brøndby IF kan ses direkte på TV-kanalen Sport LIVE.

Capelli Sport