Uhre: Et skridt tættere på målet

Onsdag aften ledte Maria Uhre tropperne an, da de tog en vigtig sejr mod Odense Q, der bringer dem et skridt tættere på oprykning til Gjensidige Kvindeliga. Således mangler holdet nu kun ét point, før oprykningen til landets fineste selskab kan fejres.

Hvordan var det spille kampen mod Odense Q?

“Først og fremmest var det en mega fed kamp at spille, fordi vi i det meste af kampen har meget af spillet. Vi spiller med et meget højt pres, som vi virkelig lykkedes med. Det resulterer også i et mål, da vi presser dem og får en chance. De clearer den og vi kommer efter først på den. Så vi får et mål i at vi lykkedes i vores høje pres. Det var vores plan, at vi skulle op og presse for at lukke deres ene side ned, så vi kunne spille på den af siderne, som vi havde forudset som svag. Vi lykkedes med at lade dem spille på deres ene side og så lukke dem ned, så snart de spillede ud.”

Hvilken følelse stod I med efter kampen?

“Der var en kæmpe glæde, fordi vi nu var et skridt tættere på målet: Oprykning til ligaen. Odense havde vi set som et lidt sværere hold end i de to første kampe (Vildbjerg IF og BSF, red.), så det var en kæmpe forløsning at vinde. Samtidig havde vi mest af boldbesiddelsen og rent faktisk er det dominerende hold, hvor vi kun giver dem en-to chancer af betydning, som vores keeper Stina (Lykke, red.) nupper. Så der var en kæmpe glæde og vi er et skridt tættere på nu.”

På lørdag er det så B.93. Den kamp kan blive afgørende, men de kommer så også i gang onsdag. Så hvad bliver det for en kamp?

“Det bliver en kamp, hvor vi skal være der fra starten. I forhold til B.93’s to resultater, må vi ikke undervurdere dem. Vi skal stadig komme ind og spille vores spil og gøre alt for at vinde. Intet er sikkert endnu, jo. Vi skal stadig tro på det og kæmpe som om, den er lige så vigtig som alle de andre.”

Capelli Sport