Uhre før Fortuna: Er klar til at give den en skalle

For blot tre uger var HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold på besøg på Nord Energi Arena, hvor Fortuna Hjørring ventede i den sidste kamp i Gjensidige Kvindeligaens grundspil. Inden opgøret var førstepladsen mere eller mindre matematisk sikret og selvom holdet indkasserede et nederlag i de døende minutter efter et straffespark, så betød det ikke noget for placeringen i tabellen. Det betyder derimod, at HB Køge lørdag starter mesterskabsslutspillet på en førsteplads med vigtige ti point.

Og mesterskabsslutspillet startes mod netop Fortuna Hjørring. Denne gang er anfører Maria Uhre dog sikker på, at Fru Fortuna ikke er med de nordjyske modstandere, som igen lægger græs til weekendens opgør på Nord Energi Arena.

”Vi er bedre forberedte den her gang. Vi har læst på lektien, så vi er bedre forberedte på hvad både de og vi kommer med. Vi lærer også hele tiden og har lært af vores sidste møde. Derudover kan vi alle godt mærke, at efter tre nederlag VIL vi virkelig gerne vinde, er ivrige efter det og klar på at gå ind og give den en skalle”, siger en glad Maria Uhre inden hun stiger på bussen, der fredag eftermiddag kørte holdet til Jylland dagen før kampen.

Efter nederlaget mod Fortuna fulgte et pokalexit over to kampe til Brøndby IF i semifinalen af Sydbank Kvindepokalen. Det sætter tonen for lørdagens kamp, der meget gerne skal give en god start på mesterskabsslutspillet og samtidig være med til at bryde den ærgerlige stime, som holdet har rundt ind i henover de sidste tre uger.

”Det er første gang, I noget tid, at vi har oplevet så meget modgang over en længere periode. Det har vi snakket om og arbejdet med, men vi lægger det også bag os. Det var i slutningen af grundspillet og pokalturneringen, at vi tabte, men nu er vi videre. Vi skal i gang med en ny opgave og går ind til slutspillet med en indstilling om at give den fuld skalle”, fortæller anføreren.

”Ugen har været virkelig god. Vi snakkede om weekendens kamp i mandags, lukkede den ned og har siden bare set fremad med gode træninger. Alle virker klar og vi glæder os helt vildt til at komme ud på banen igen” slutter Maria Uhre af.

Fortuna Hjørring – HB Køge

Gjensidige Kvindeliga

Lørdag den 2. april kl. 14.00

Nord Energi Arena

Capelli Sport