Uhre før Fortuna: Skal klø på

På lørdag er det sæsonens sjette kamp, når Fortuna Hjørring kommer på besøg. Sæsonen har indtil videre budt på to sejre, to nederlag og en uafgjort. Hvad synes vi om starten?

“Den har været hård, men fin. Når man ser på resultaterne kan vi godt være tilfredse også taget i betragtning hvem vi taber til og spiller uafgjort med. Men når vi ser på kampene, er der selvfølgelig noget, vi skal arbejde med og det skal vi også frem mod lørdag”

Og hvordan synes du selv, at kroppen har det?

“Jeg synes, at den har det fint. Det er selvfølgelig hårdt at spille i den bedste række, hvor der bliver gået mere til den. Men nu er vi også fem kampe inde og jeg ved mere om, hvad det indebærer. Så jeg er ovenpå igen og ser frem til næste kamp”

Det bliver så Fortuna Hjørring, der kommer på besøg som forsvarende mestre. Lader man sig kue af det eller klør man bare på?

“Ej, man klør bare på. Selvfølgelig skal man ikke lade sig kue af det, men vi skal også have respekt for vores modstander. Vi skal være klar på det, de kommer med – for det er ikke for sjov, at de er forsvarende mestrer. Så vi skal helt klart komme med det, vi vil og så skal vi læse på lektien, så vi er klar på dem. Og så klø på!”

 

Capelli Sport