Uhre før semifinalebrag: “Kunne være fedt at slå Brøndby ud”

Lørdag den 20. marts spiller HB Køge på udebane mod Brøndby IF i semifinalen af Sydbank Kvindepokalen. Og for HB Køges anfører er det første gang, at hun går ind til så afgørende et par kampe.

“Det er nyt og spændende. Nogle af vores amerikanere har tidligere spillet sådan nogle kampe, der betyder rigtig meget, men for mig er det nyt. Men for mit vedkommende er det bare en fodboldkamp, og en oplevelse at have med, og så kunne det da være megafedt at slå Brøndby ud i semifinalen”.

Det er første af i alt fire gange i forårssæsonen at HB Køge og Brøndby IF tørner sammen. I efteråret mødtes de to hold to gange. Første gang vandt Brøndby med 1-0 på hjemmebane, og siden vandt HB Køge hjemme med hele 5-0 over de mangedobbelte danske mestre.

“Vi går ind og skal tage det meget seriøst. Vi er på udebane i første kamp, og sidst vi spillede derinde tabte vi, så der har vi noget at revanchere. Jeg tror, at alle er klar på, at hvis vi går ind og leverer en præstation som sidst, så kunne det være fedt, og alle er klar på at gå ind og give den fuld gas”.

Hvis HB Køge tager den samlede semifinalesejr over Brøndby IF, så vil det være et stor ting for Uhre og holdkammeraterne.

“Det vil være helt enormt fedt. Det vil jo være et skridt tættere på en pokal, og for mig vil det være en stor milepæl i det her step opad i rækkerne”.

“Jeg tror, det gør en forskel, at kampen spilles over to kampe. Der vil ikke være helt det samme pres i den første kamp, som hvis der kun var en kamp. Her ved man, at hvis man går fra banen med et nederen resultat, så har man en kamp mere, og så oven i købet på hjemmebane, hvor man kan hente det. Så jeg tror helt klart, at det er en fordel for os, at det er over to kampe. Og jeg tror det er en større fordel for os, end det er for dem”, siger HB Køge-anføreren, der på grund af nogle småskader er startet foråret med et par bænkpladser i de første kampe i Gjensidige Kvindeligaen.

Maria Uhre fortæller ligeledes at både hende selv og andre holdkammerater, heriblandt Lauren Sajewich, er på vej tilbage i topform forud for både semifinalekampe og slutspillet i Gjensidige Kvindeligaen.

“Vi der begynder at komme tilbage har jo savnet at spille og give den gas, så det er megafedt, og der er god intensitet fra hele holdet. Alle vil gerne vise sig frem, og der er kamp om pladserne, så intensiteten er god” slutter anføreren an med spænding og glæde i øjenene

 

Capelli Sport