Uhre: “Vi har noget at bevise i pokalen”

I morgen venter 2. runde i Gjensidige Kvindepokalen, når svanerne tager imod den nyoprykkede kvindeligaklub Sundby. For HB Køges vedkommende blev det sidste år kun til en kort fornøjelse i pokalturneringen, da de allerede i 2. runde måtte se sig slået ud af Brøndby IF. For Maria Uhre og resten af HB Køge-truppen er der derfor ekstra meget at bevise i dette års pokalturnering.

// KØB BILLET: HB KØGE – SUNDBY // 

“Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i år har et et mål om at nå langt i pokalen – og vi vil helst gerne gå hele vejen. Vi er dobbelte mestre i kvindeligaen, så derfor er det også tid til at vise noget i pokalen. Vi skal ud at bevise, at vi er et tophold, der er godt nok rustet til at håndtere flere turneringer samtidig,” siger Maria Uhre og uddyber om truppens udvikling fra sidste år.

“Sidste år lå prioriteringerne og kræfterne helt klart på mesterskabet i egen liga og på at nå videre til gruppespillet i Champions League, og vi har i den grad fået rigtig gode erfaringer med os, som bliver meget brugbare i dette års kampprogram. Vi ved nu, hvad det kræver af os at spille så mange kampe, hvorfor vi også føler os meget bedre rustet i dette års pokalturnering. Vi har bygget på på formen, og så har vi også fået en del nye profiler til truppen, hvilket også giver os muligheden for at lave nogle flere udskiftninger, men stadig have et virkelig stærkt hold på banen,” lyder det fra Maria Uhre. 

STREAM KAMPEN HER

Selvom HB Køge anses som værende favoritter i dette opgør, så understreger Maria Uhre samtidig, at Sundby er et stærkt hold, der også gerne vil ud at bevise, at de kan begå sig på det højeste niveau i Danmark. Derfor forudser hun også, at det kan blive en udfordrende kamp.

“Jeg forventer, at vi møder et Sundby-hold, der gerne vil ud at bevise, at de hører til i kvindeligaen og kan spille med på det niveau. Jeg tror helt sikkert på, at de vil forsøge at gå efter sejren, og derfor bliver det heller ikke en nem kamp. Med det sagt, så har vi forberedt os rigtig godt på vores modstander, og vi går naturligvis også hundrede procent efter en sejr,” slutter Maria Uhre.

Der er kampstart på Capelli Sport Stadion tirsdag aften klokken 18.30.

Capelli Sport