shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Ukrainsk landsholdsspiller til HB Køge

HB Køge forstærker kvindetruppen med tilgangen af den 21-årige angriber Nicole Kozlova. Nicole er ukrainsk landsholdsspiller og står noteret for 3 mål i hidtil 10 landsholdskampe.

Nicole kommer til HB Køge efter at have færdiggjort sin bachelor i ‘Computational Modeling and Data Analytics’ ved Virginia Tech University. Samtidig med studiet har Nicole optrådt for universitetets fodboldhold Virginia Tech Hokies, og det er hendes kvaliteter på banen for dem, HB Køge og Capelli Sport har hentet hende til klubben på baggrund af.

“Vores kontakter og gode netværk i USA har hjulpet os og fundet en rigtig dygtig angriber. Nicole er en målscorer, hun er arbejdsom og aggressiv, og så bliver hun én, der kommer til at være virkelig irriterende at spille overfor for vores modstandere. Derudover er hun A-landsholdsspiller for en stor europæisk nation i Ukraine, og det er jo også et kvalitetsstempel,” siger cheftræner Søren Randa-Boldt.

Nicole Kozlova er opvokset i Canada, men kvalificerer sig til at spille for Ukraine gennem hendes forældre, der begge stammer derfra. Hun debuterede for det Ukrainske landshold i september 2020 i en EM-kvalifikationskamp imod Montenegro og har siden bidt sig fast på holdet, som hun senest optrådte for i oktober måned.

Gennem sin uddannelse har Nicole blandt andre arbejdet for det anerkendte fodboldanalysefirma StatsBomb, ligesom hun også understøttede Virginia Techs fysiske trænere med statistik og data til universitetets øvrige sportshold. Det er med andre ord en spiller, der også interesserer sig for fysikken og dataen bag fodbolden, der nu kommer til HB Køge.

Nicole landede i Danmark i går og har i dag hilst på sine nye holdkammerater for første gang.

Stort velkommen til HB Køge, Nicole!