Underholdende og målrigt opgør mod Thy-Thisted

I en målrig og underholdende kamp trak de forsvarende danske mestre lørdag eftermiddag det længste strå på Capelli Sport Stadion.
Det var ellers gæsterne fra FC Thy-Thisted Q, der kom bedst fra start med en hurtig scoring allerede i 1. minut og med en pauseføring på 1-2. I anden halvleg kom HB Køge dog på banen med en anden mentalitet, hvor også svanernes topscorer, Cecilie Fløe, hurtigt kunne udligne til 2-2. Mollie Belisle sikrede efter 79. minutters spilletid svanernes første føring i kampen, men det skulle dog ikke knække Thy-Thisted-truppen, der hurtigt og effektivt svarede tilbage. Selvom Thyboerne gav HB Køge kamp til stregen, kunne de dog ikke holde den målfarlige Cecilie Fløe fra endnu en scoring, der også afgjorde kampen. HB Køge fortsætter dermed sejrsstimen i Gjensidige Kvindeligaen, hvor der nu er otte point ned til ligaens nummer to fra Brøndby IF.


HB Køge 4 – 3 FC Thy-Thisted Q
0-1 Malene Sørensen (1. min)
1-1 Kyra Carusa (4. min)
1-2 Malene Sørensen (13. min)
2-2 Cecilie Fløe (62. min)
3-2 Mollie Belisle (79. min)
3-3 Emilie Pedersen (81. min)
4-3 Cecilie Fløe (83. min)

HB Køge Startopstilling
1. Bridgette Skiba
2. Maria Uhre
4. Selma Svendsen
5. Andrea Norheim
7. Kyra Carusa
11. Sarah Jankovska
13. Cecilie Fløe
18. Beate Marcussen
20. Cornelia Kramer
22. Isabella Obaze
44. Emma Færge

Indskiftninger
Cilje Ostenfeld for Maria Uhre (46. min)
Mollie Belisle for Cornelia Kramer (62. min)
Nicole Kozlova for Beate Marcussen (81. min)

Lørdag d. 15. oktober 2022, 15.30
488 tilskuere på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport