Utålmodig Kramer vil score mål

18-årige Cornelia Kramer skiftede før denne sæson fra AaB til HB Køge. Den talentfulde angriber savner af og til Aalborg og barndomsbyen Asaa, men hun er faldet rigtig godt til i HB Køge. Det fortæller hun i et interview med HBKoge.dk.

“Jeg er glad for at være kommet til HB Køge. Selvfølgelig savner jeg ind i mellem Aalborg, men det tror jeg er meget normalt. Jeg er faldet godt til i HB Køge, og det set-up vi har som spillere her i klubben er bare i orden”, siger hun, og sætter lidt ord på sig selv som spiller.

“Jeg ser mig selv som en angriber, der skal kunne finde chancer og udnytte dem. Jeg skal også kunne sætte vores andre angribere op, så de kan score”.

Cornelia Kramer har imponeret i sin første tid i HB Køge og har stået bag flere vigtige scoringer. Blandt andet med to af HB Køges i alt tre mål i UWCL-kampene mod Sparta Prag. Men det sidste stykke tid har det knebet mere med spilletiden på grund af en mindre skade.

“Det har irriteret mig, at jeg har haft problemer med knæet. Jeg vil gerne bidrage endnu mere, både i forhold til spilletid og selvfølgelig også med mål. Når man ikke føler sig helt på toppen, har man heller ikke helt overskud på banen”.

Kramer ser dog fremad, og glæder sig til snart igen at kunne gøre sig gældende på HB Køge-holdet.

“Jeg ved, at jeg kan gøre det endnu bedre end det, jeg har vist indtil nu. Det er jeg opsat på at bevise resten af efteråret. Forhåbentlig bliver det til en del mere spilletid. Og nu har vi lagt en plan for, hvordan vi skal tage hensyn til de problemer, jeg har haft med knæet. Det kommer også til at hjælpe, tror jeg”.

“Der venter nogle spændende opgaver både i Kvindeligaen og Champions League. Det er ikke mig at sidde udenfor. Jeg vil ind og være med. Om jeg allerede kan komme i spil til kampen mod Brøndby på lørdag, vil de næste dage vise”, slutter Cornelia Kramer.

Capelli Sport