UWCL-kampe streames

Onsdagens to kampe i UEFA Women’s Champions League kvalifikationens første runde på Capelli Sport Stadion streames via Spiideo Play.

Klokken 15.30 spiller serbiske ZFK Spartak Subotica mod KÍ Klaksvík, inden HB Køge klokken 19.00 møder finske KuPS Kuopio. De to vindere af kampene mødes på lørdag i en afgørende finale om, hvem der skal videre til anden runde af kvalifikationen.

Kampene udbydes som Pay Per View og koster 39,- DKK // €5,25 Euro pr. kamp. Streamingen leveres af Spiideos automatiske kameraer og der vil desværre ikke være mulighed for at få kommentatorlyd på streamet.

Se kampene her:
STREAM ZFK SPARTAK SUBOTICA – KÍ KLAKSVÍK 

STREAM HB KØGE – KUPS KUOPIO

“Vi ville gerne have tilbudt en fuld TV- eller streamingproduktion, det har desværre bare ikke været muligt for os at få stablet på benene af både logistiske og økonomiske årsager. Men det er nogle vigtige kampe for alle fire klubber og derfor er vi trods alt glade for at vi har fundet en løsning der betyder, at de, der ikke har mulighed for at komme på Capelli Sport Stadion, kan følge kampen hjemmefra alligevel,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

Han opfordrer i samme omgang til, at folk fra Køge, Herfølge og omegn kommer på stadion og støtter HB Køge-spillerne i jagten på Champions League-billetten.

“Vi har haft nogle fantastiske oplevelser i Champions League-turneringen de seneste år, og dem håber vi at få mange flere af i år – startende onsdag imod KuPS, hvor vi forhåbentlig kommer til at kunne mærke, at vi har en hjemmebanefordel,” siger han. Billetter til kampen kan købes via linket her.

Capelli Sport