Valon Ljuti godkender starten på foråret

HB Køge har lagt for land med fire point i de første to kampe i forårssæsonen, og spørger man midtbaneslideren Valon Ljuti, så er det godkendt, selvom han gerne havde sat seks point ind på kontoen.

“Jeg synes det er gået godt. En sejr på 3-1 ude mod Skive på en dårlig bane. Det var en slåskamp med lange bolde og dueller. Jeg synes vi gjorde det rigtig godt og fik de tre point. På hjemmebane mod Hobro, der synes jeg også at vi skulle have vundet, men måtte nøjes med uafgjort, men fire point i de første to kampe er godkendt”, siger Ljuti til HBKoge.dk.

Han har i foråret fået et par nye holdkammerater på den centrale midtbane, og dem har han lynhurtigt fundet ind i et godt samarbejde med.

“Jeg synes vi spiller godt, og spiller hurtigt, og så står vi godt defensivt. Vi er blevet bedre på bolden efter vi har skiftet lidt formation, og har fået nogle nye spillere. Vi tænker ens og spiller ens, og ved, hvor vi har hinanden, og jeg synes det fungerer godt”.

På søndag den 28. februar spiller HB Køge på hjemmebane mod Vendsyssel FF i endnu en “finale” i jagten på en top 6-placering. Som i kampen mod Skive forventer Valon Ljuti, at der også mod Vendsyssel vil blive brug for masser af fight.

“Det bliver også duelspil, men vigtigst og frem for alt, så skal vi ud og have de tre point, hvis vi gerne vil være med i top 6. Så skal vi have tre point på søndag. Vi skal gå efter sejren, hvis vi gerne vil være med i den sjove del”, slutter Valon Ljuti.

Valon Ljuti spillede de første 60 minutter da HB Køge tidligere på ugen vandt 1-0 over F.C. København i en træningskamp.

1. Division

HB Køge – Vendsyssel FF

Søndag den 28. februar kl. 13.30

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport