Udebanetrøje, kvinder 2023/24

Udebanetrøje, kvinder 2023/24

399 kr.499 kr.

◼️◼️◼️◼️ HB Køge udebanetrøje, kvinder 23/24 ◼️◼️◼️◼️

En hyldest til Køge Boldklub
Udebanetrøjen til HB Køges 23/24-sæson er skabt som en hyldest til moderklubben Køge Boldklub. HB Køge blev skabt i 2009 på de fundamenter, moderklubberne Køge Boldklub og Herfølge Boldklub lagde henover mere end 100 år.
Med Danmarksmesterskabet for herrer i 1954 skrev Køge Boldklub fodboldhistorie ved at blive det første danske mesterhold fra provinsen og med endnu en mesterskabstitel i 1975 cementerede klubben sin position i fodbolddanmark. Køge Boldklub var også blandt de første i landet til at etablere kvindefodboldhold og i starten af 60’erne vandt klubben således også et af de første Danmarksmesterskaber for kvinder, der blev afholdt.

Køge Boldklub har altid spillet i sorte og hvide striber, og mens den sorte farve er blevet videreført til HB Køges hjemmebanetrøjer, overføres den hvide del nu til klubbens udebanetrøje. Også striberne videreføres og fremgår i den ene side af udebanetrøjen. Striberne repræsenterer de tre klubbers forening – sort for Køge Boldklub, blå for HB Køge og gul for Herfølge Boldklub.

Udover Køge Boldklub, Herfølge Boldklub og HB Køges logoer i nakken leveres hjemmebanetrøjen også med HB Køges Gjensidige Kvindeliga-holds sponsorer påtrykt: Spar Nord på maven, De Præcise Håndværkere på brystet, Beierholm på ærmet, Køge Kommune i nakken og Netto på lænden.

Tryk af navn og nummer på trøjen kan tilkøbes på kampdage på Capelli Sport Stadion.

Trøjen fås både i børnestørrelserne XXS-L, Women’s cut str. S-L og regular fit S-XXL (Vælg “Voksen” i dropdown-menuen).

▪️ 100% polyester
▪️ Women’s cut og regular fit
▪️ Capelli Sport CS Dry-teknologi
▪️ Vaskes på vrangen sammen med tøj i lignende farver ved maks 30 grader. Brug ikke skyllemiddel eller tørretumbling

Forventet leveringstid: 7-10 dage

Yderligere information

Størrelse

Voksen (S), Voksen (M), Voksen (L), Voksen (XL), Voksen (XXL), Women (Small), Women (Medium), Women (Large), Børn 4-5 år (XXS 116), Børn 6-7 år (XS), Børn 8 år (S), Børn 10-12 år (M 152), Ungdom 14-16 år (L 164)