Velkommen hjem, Tobias

Forud for NordicBet Liga-sæsonen 2023/24 har HB Køge indgået en aftale med den 22-årige offensivspiller Tobias Pedersen.
Tobias optrådte i en årrække som ungdomsspiller for Herfølge Boldklub og han vender dermed tilbage til et af de steder, der var med til at forme ham som fodboldspiller.

Efter årene i Herfølge Boldklub drog Tobias videre til ungdomsafdelingen i FC København, inden han via ophold i FA2000, Hillerød, Næstved og Avarta sidste efterår tog til Spanien for at optræde for FC Málaga City Academy. Gennem de seneste måneder har Tobias nu trænet med i HB Køge og samarbejdet har fungeret så godt, at parterne er blevet enige om at lave en aftale gældende for den kommende sæson.

”Vi kender efterhånden Tobias rigtig godt og føler, vi ved, hvad vi får. Nemlig en teknisk rigtig dygtig, offensivmindet spiller, der kan være med til at skabe scoringer for os enten som oplægger eller som målscorer. Samtidig er Tobias en positiv karakter, der passer godt ind i vores trup, og så er vi jo altid glade for at se nogle af vores egne drenge vende hjem igen. Efter at have set ham en masse i træning, glæder vi os nu til også at se ham i HB Køge-trøjen på en kampdag på Capelli Sport Stadion,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

Tobias er fra Solrød og med hans spillemæssige fortid in mente har han derfor et tæt forhold til både lokalområdet, Herfølge Boldklub og HB Køge.

“Jeg er super glad for at have skrevet under med klubben. Jeg er lidt en lokal dreng, og udover at have spillet ungdomsfodbold her har jeg tit været på stadion som tilskuer, da jeg var yngre. Jeg synes projektet og setuppet i HB Køge er super spændende og passer rigtig godt til mig. Så nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med sæsonen og levere nogle gode resultater og noget god fodbold til fansene,” siger Tobias Pedersen.

Tobias havde sammen med resten af holdet første træningsdag torsdag. Han kommer til at optræde i trøjenummer 20 i HB Køge. Stort velkommen til!

Capelli Sport