Velkommen, Teagan

HB Køge har indgået en aftale med den 18-årige keeper Teagan Fleming-Hubertz, der kommer til klubben fra FC Nordsjælland. Teagan havde i dag tirsdag første dag i klubben og deltog således også i holdets første træningsession i sommeropstarten.

“Vi har et par dygtige keepere i truppen i Bridgette Skiba og Alberte Vingum i forvejen og nu er vi glade for at vi har fundet endnu en af slagsen i Teagan, som kan fuldende vores keeperteam. Hun er stadig ung og har et stort udviklingspotentiale, som vi håber, vi kan være med til at forløse her i klubben. I Bridgette, Alberte og vores keepertræner Claes de Flon får hun nogle rigtig gode sparringspartnere at læne sig op ad, så vi tror på, at hun i vores rammer kan tage de næste skridt i sin udvikling,” siger HB Køge-træner Kim Daugaard.

Teagan er født i England men kom til Danmark allerede som 6-årig. Hendes forældre er fra henholdsvis Belgien og England og hun holder derfor pas begge steder.

De seneste år har hun været en del af FC Nordsjællands U18-hold, hvor hun har været med til at vinde ungdomspokalen to år i træk, mens hun i sommer var en del af seniorholdet, der sikrede sig Gjensidige Kvindepokal-titlen.

Teagan er blevet tildelt trøjenummer 30 i HB Køge.

Stort velkommen til klubben til Teagan.