Velkommen til HBKoge.dk

Velkommen til HB Køges nye hjemmeside!

Efter at have lignet sig selv i mere end ti år i træk har HBKoge.dk i løbet af de seneste måneder gennemgået en tiltrængt opdatering. Bag kulisserne er der arbejdet hårdt på de sidste detaljer på den nydesignede hjemmeside, som blev lanceret den 25. juli.

Den nye hjemmeside indeholder alt det du kender fra den nuværende hjemmeside. Bare i en ny og opdateret udgave, og med et mere tidssvarende design.

Derudover indeholder det nye HBKoge.dk en bedre og mere overskuelig oversigt over HB Køges kommende kampe og resultater, ligesom der er blevet tilknyttet en egentlig webshop med udvalgte produkter fra HB Køge og Capelli Sport. Der er ligeledes sikret bedre integration til de sociale medier, ligesom også mobilsitet er gjort langt mere brugervenligt og overskueligt for at forbedre brugeroplevelsen fra de mange besøgende, der tilgår HBKoge.dk fra tablets og smartphones.

Hjemmesiden er udviklet på baggrund af hårdt og frivilligt arbejde fra Helle Janniche, MarketingWorks, og Bo Eriksen, Lagerkompagniet, der desuden er bestyrelsesmedlem i HB Køge A/S. Hjemmesiden vil blive administreret af Brian Romme og Jesper Nybo.

Velkommen til!

Capelli Sport