“Vi ramte en dag, hvor intet lykkedes”

HB Køge startede sæsonen med et nederlag på 1-3 på udebane mod Nykøbing FC, og efter kampen var cheftræner Morten Karlsen langt fra tilfreds med hverken indsats eller resultat.

– Vi ramte desværre en dag, hvor intet lykkedes. Vi var godt med i de første 15-20 minutter, men da Nykøbing laver målet til 1-0 bliver vi rystede og spiller dårligt i resten af halvlegen, hvor vi nemt bliver stressede af deres høje pres, fortæller en skuffet cheftræner til HBKoge.dk og fortsætter:

– I pausen får vi talt om tingene, og det bliver meget bedre i anden halvleg, hvor vi overtager boldbesiddelsen. Vi går benhårdt efter en reducering, som jeg er sikker på ville kunne have vendt kampen, men trods flere muligheder og chancer, så lykkedes det ikke, og Nykøbing scorer så målet til 3-0.

– Selv da vi mod slutningen får reduceret til 1-3 presser vi på, men set over hele linjen spillede vi langt under niveau og det havde vi ikke set komme efter en ellers fin opstart. Vi fortsætter derfor med at arbejde som vi hele tiden har gjort og ser frem mod den første hjemmekamp på søndag mod Fredericia, slutter Morten Karlsen.

Capelli Sport