To nederlag til drengene

HB Køges U17 og U19 talenthold mødte lørdag Viborg FF på henholdsvis Capelli Sport Stadion og Herfølge Stadion. Gæsterne fra Jylland var så ugæstfrie at tage to sejre med tilbage.

Tættest på en sejr var HB Køges U19 divisionsdrenge. Det begyndte som det skulle da Mads Schütt Rasmussen bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter ti minutter, og seks minutter senere øgede Alfred Gøthler til 2-0.2-0 er jo den farligste føring, og efter 27 minutter reducerede Viborg FF til 1-2, men tættere på kom de ikke inden pausen. Først fem minutter før tid fik jyderne udlignet til 2-2 på et straffespark, og minsandten om ikke de også hev sejren hjem da de dybt inde i overtiden (95. minut) og får scoret til 3-2. Der var lagt yderligere syv minutter til, men det lykkedes ikke for svanerne at udligne.
Surt show. Kom igen, drenge.

I Herfølge i U17 kampen kom HB Køge bagud 0-1 efter atten minutter og seks minutter efter pausen gik det fra skidt til værre, da gæsterne også kom foran 2-0. Tre minutter senere reducerede Arif Loki til 1-2, men Viborg FF scorede yderligere til slutresultatet 3-1 med syv minutter igen.
Kom igen.

Capelli Sport