VIGTIG INFORMATION: Fredagens kamp spilles uden tilskuere

Fredagens hjemmekamp mod Vendsyssel FF bliver afviklet uden tilskuere. Det sker i forlængelse af nedenstående pressemeddelelse fra Divisionsforeningen. Vi minder dog om, at kampen fortsat vises direkte på TV3 Sport med kampstart som planlagt klokken 19.00, og at kampen desuden kan følges på HB Køges Twitter-profil, hvorfra der laves liveopdatering.

Meddelelse fra Divisionsforeningen:

Klubberne i 3F Superliga og NordicBet LIGA påbydes at spille kampe uden tilskuere
Dagens udmelding fra Statsministeriet er, at det anbefales at begivenheder maksimalt indbefatter 1.000 personer. Uanset dette ”kun” er en anbefaling påbyder vi klubberne at følge anbefalingen fordi det er i overensstemmelse med vores løbende udmeldinger til Jer og omverdenen om, at det er den indstilling vi har til det.

Dagens udmelding er endvidere at selv ved arrangementer under 1.000 personer påhviler det arrangøren at overveje smitterisikoen ved at gennemføre arrangementet, herunder sikre de foranstaltninger der i tilstrækkelig grad understøtter dette. En sådan melding skaber for stor usikkerhed om hvilke sundhedsmæssige tiltag man rent faktisk skal iværksætte for at være ansvarlige – det vurderer vi efterlader klubberne med et helt urimeligt ansvar.

Af de grunde påbyder vi at alle kampe i 3F Superliga og NordicBet LIGA skal spilles uden tilskuere. Det indebærer at der til en kamp kun må være spillere, dommere, officials fra de deltagende klubber og akkrediterede journalister til stede under afviklingen af kampen. Herudover TV-produktionsfolk og andet teknisk personale, som har relevante funktioner der skal understøtte at stadion er funktionelt og kampen kan gennemføres. Det påhviler ved den pågældende kamp arrangørklubben at sikre, at ingen andre får adgang til stadion. “.

Dette betyder også, at Prematch-arrangement i såvel Nordea Lounge og Loxam Lounge aflyses.

Påbuddet skyldes fare for coronasmitte.

Er du i tvivl om risikoområder?
Hvis man er i tvivl om man har opholdt sig i et risikoområde, kan man kontakte Sundhedsstyrelsens Hotline om coronavirus på telefon 72 22 74 59.

// Hold dig opdateret på coronasmitte.dk //

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger
Vi anbefaler alle, at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om forebyggelse af smitte fra coronavirus:

  • God håndhygiejne, primært håndvask, evt. hånddesinfektion, hvis hænderne er rene og tørre
  • Undgå kontakt med personer, der har symptomer på forkølelse og/eller luftvejsinfektion
  • Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen

Hvis man skulle have spørgsmål omkring corona-virussen, vil vi anbefale at læse mere på Coronasmitte.dk.

NordicBet LIGAEN

HB Køge – Vendsyssel FF

Fredag den 6. marts kl. 19.00

Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark

Capelli Sport