Vinderne ved Capelli Sport Cup fundet

I dag blev vinderne af den internationale turnering Capelli Sport Cup fundet. Efter en uge med massere af god fodbold, flotte mål og spændende unge spillere er vinderne i fundet. Herunder følger resultaterne og vinderne ved dette års turnering.

U17:

HB Køge U17 tabte 2-0 i en velspillet fodboldkamp, hvor HB Køge sad på spillet, men MSV Duisburg udnyttede deres chancer bedst. Med sejren til MSV Duisburg var der lagt pres på Capelli Sport USA, der med et enkelt point i deres kamp mod Cedars Stars Academy kunne sikre sig sejren ved Capelli Sport Cup. I en tæt kamp blev resultat 1-2 til Capelli Sport USA, som scorede sent i overtiden, og dermed kunne kalde sig vindere af U17-rækken ved Capelli Sport Cup.

Kampinformation:
HB Køge U17 – MSV Duisburg U17: 0-2

Cedars Stars Academy U17 – Capelli Sport USA U17: 1-2

U19:

I finalen i U19-rækken stod kampen mellem Capelli Sport USA U19 mod MSV Duisburg U19. To hold der har vist prøver på deres høje niveau og utrolig godt spil i løbet af turneringen. Så der var lagt op til et brag af en finale på Capelli Sport Stadion. Efter 13 minutter bragte de tyske gæster fra MSV Duisburg sig foran 0-1 på et mål af en velspillende Hamza Anhari. I en lige kamp mellem to hårdt kæmpende hold, så fremtvang MSV Duisburg sig et straffespark i det 83’ minut, som anfører Henrik Scheibe sikkert eksekverede til slutresultatet 0-2.

“Det var en fed oplevelse at vinde Capelli Sport Cup. Vi havde sat os som mål inden turneringen, at vi ville gå efter at vinde den, så det var ekstra fedt. Det har været en utrolig professionel turnering, hvor der har været styr på det hele, og så har det været fedt at kunne sammenligne sig med hold fra andre lande og kontinenter. Drengene har gjort det godt og vi super tilfredse med vores indsats i Capelli Sport Cup”, udtalte U19-cheftræner Engin Vural efter finalesejren.

I kampen om 3/4-pladsen mødte vores eget HB Køge U19 gæsterne fra Viborg U19. To hold der til dagligt spille i samme række i U17 Drenge Divisionen. Der var derfor tale om en spændende kamp mellem to hold, der snart skal igang med sæsonen. Her trak Viborg det længste strå med resultatet 0-1 i en ellers lige kamp.

Cedars Stars Academy vandt 6-0 i kampen om 5/6-pladsen mod græske Aiolikos FC U19.

Kamp information:
Finalekampen – Capelli Sport USA U19 vs MSV Duisburg U19: 0-2

3/4-pladsen – HB Køge U19 vs Viborg U19: 0-1

5/6-pladsen – Cedars Stars Academy U19 vs Aiolikos FC U19: 6-1

Et stort tillykke til henholdsvis Capelli Sport USA U17 og MSV Duisburg U19 med sejrene ved Capelli Sport Cup.

Capelli Sport