Vingaard efter kongekasse: “Et af de mål, jeg vil huske”

Martin Vingaard og holdkammeraterne tog en markant skalp da holdet tirsdag aften sendte topholdet fra Vejle hjem til Nørreskoven med en 2-1-nederlag. En flot sejr, der kom i hus efter hårdt arbejde og en god gang fodbold. Det fortalte en storsmilende HB Køge-kaptajn i minutterne efter sejren.

“Jeg synes, vi havde en rigtig god kontrol, og vi havde en super følelse inde på banen. Der var fart i fødderne, der var aggressivitet, og vi følger gameplanen og går højt op og stresser Vejle, og selv når de har lidt possession, så står vi forrygende på banen. Vi havde en super følelse, og heldigvis udmøntede det sig i tre point. Vi følte i Viborg, at vi havde fortjent bedre end et 4-2-nederlag, og derfor ville vi rigtig gerne ud og tage de tre point i dag, og det synes jeg, man kunne se fra første fløjt. Fed følelse”, understreger Vingaard, der selv scorede lidt af et drømmemål da han med venstrebenet sparkede bolden i mål fra egen banehalvdel.

“Vi havde snakket om det i pausen, mig og Wørts, at der var muligheder. Ikke i første halvleg, for der havde vi modvind, men i anden halvleg fik vi vinden i ryggen. Keeperen stod langt ude i flere situationer, så da muligheden bød sig, og jeg kunne få en god berøring, så var det bare om at tage chancen, og heldigvis var han tilpas langt nok ude til at han ikke kunne nå den. Det er et af de mål, jeg vil huske. Og når man nu skal lave sit første mål, så passer det meget godt, at lave det i en 2-1-sejr over topholdet”.