Vingaard: Ekstra klar efter pokalfuser

Efter aflyst pokalkamp onsdag venter Viborg FF på hjemmebane lørdag. Glæder drengene sig til det?

– Ja, jeg vil sige, at nu glæder vi os ekstra meget til at komme i kamp – og med friske ben. Nu er der ikke nogle “undskyldninger” i en hård pokalkamp onsdag aften. Så med aflysningen onsdag aften glæder vi os rigtig meget til lørdagens kamp. Det bliver skægt og fedt.

Er de lidt mere tændte så?

– Det synes jeg. Der var knald på, da vi trænede onsdag aften på stadion og til dagens træning synes jeg, at der var meget god intensitet. Det var jo lidt en fuser, da pokalkampen blev aflyst, så på den måde kan man jo godt sige, at vi er ekstra klar. Og så er det jo altid sjovt, når topholdene kommer til byen.

Og hvad forventer vi os så at et opgør mod et tophold som Viborg FF?

– Sidst Viborg kom på besøg her, tog vi tre point. Vi har en god fornemmelse af, hvad der venter os. Og på trods af, at vi har forberedt os på kampen mod AaB, så har vi indirekte også forberedt os på kampen mod Viborg. Derfor tror jeg, at vi kommer til at stå rigtig skarpt og jeg håber på, at vi kan gå ud og tage styringen, presse dem tilbage på banen og vise dem, at det er vores hjemmebane, at vi gerne vil have tre point – for det er vores plan.

Vi var tæt på at få tre point mod et andet tophold, FC Fredericia. Står vi godt til topholdene?

– Der sker normalt det, når man møder topholdene, at så er man klar på en helt anden måde; man ved, at man skal ud og møde det bedste hold i rækken og de spillere, der på det givne tidspunkt har det bedste niveau i rækken. Det gør bare, at man bliver ekstra klar og ekstra tændt. Samtidig ligger det et eller andet sted, at vi gerne vil slå det bedste hold i rækken – og det vil vi selvfølgelig også. Vi var lige ved at gøre det i Fredericia, og vi vil gerne gøre det færdigt mod Viborg FF. Så jeg er helt sikker på, at vi er klar til opgaven. Jeg synes også, at vores formkurve har været opadgående i de kampe, vi har leveret på det seneste. Så ved jeg godt, at der var en enkel svipser mod Skive. Men præstationerne har været rigtig gode, slutter Martin Vingaard.

 

NordicBet LIGA

HB Køge – Viborg FF

Lørdag den 2. november, kl. 16.30

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport