Vingaard: Skal holde hovedet i sporet

Fra sin placering midt på banen var anfører Martin Vingaard tilnærmelsesvis i orkanens øje mod Vendsyssel FF. Fredag aften udviklede opgøret sig til en hæsblæsende kamp og i virkeligheden var det ikke orkanens øje, men nærmere en hvirvelvind Vingaard befandt sig i.

“Lidt som i hjemmebanekampen mod FC Fredericia bliver der spillet i et meget højt tempo. Der var perioder, hvor vi var rigtig gode på bolden og lidt mere rolige – særligt i første halvleg. Jeg synes, at anden halvleg blev lidt mere hektisk. Jeg synes dog, at vi finder en god rytme i anden halvleg, som så også gør, at vi sagtens kan være skuffede over ikke at få tre point efter en rigtig god indsats.” siger Martin Vingaard og fortsætter,

“Jeg synes, at vi særligt i anden halvleg får vendt spillet og får en større ro på bolden på deres banehalvdel. Det er noget som jeg synes, at vi – jo, vi gjorde det mod Roskilde, men ikke mod målet – har savnet lidt. Det gav os en masse dødbolde, afslutninger og vi burde have puttet en mere ind i kassen.”

Siden genstarten af turneringen efter den ufrivillige pause har HB Køge endnu ikke vundet, men har med fredagens resultat derimod spillet tre uafgjorte kampe og lidt et enkelt nederlag. Dermed er kampen om at undgå nedrykningspladserne i høj grad en realitet og det er noget, der forståeligt er stor fokus på samt anerkendelse af i truppen.

“Efter kampen var der en stemning i omklædningsrummet af, at vi havde leveret en god præstation. I kampen viste vi allesammen, at situationen betyder noget for os – og det er det, den skal. Så vi havde en følelse af at levere på det niveau, vi skal. Men selvfølgelig er vi også skuffede over ikke at få alle tre point med hjem, som vi burde.”

Er der frustrationer over, at vi ikke har fået den første sejr efter Corona-pausen?

“Jeg vil ikke kalde det frustrationer. Vi kommer tættest på i Roskilde, hvor vi er to minutter fra og i dag er vi et par store chancer fra. Så vi skal holde hovedet i sporet. Der er ingen af os, der kan bestemme hvad udfaldet bliver, men vi kan kontrollere vores præstationer. De skal være på højeste niveau hver gang – og det synes jeg, at de var tæt på i dag.”

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport