Vingaard: Vil hellere starte en stime af sejre

Søndag aften tabte HB Køge 1-2 på Nord Energi Arena til Vendsyssel FF i en kamp, hvor det sagtens kunne være blevet til mere. Efter opgøret var anfører Martin Vingaard en synligt skuffet mand, der dog var klar til at kigge fremad.

– Vi har simpelthen så mange muligheder for at få noget med herfra i dag. Vi kan blive ved med at snakke om vores præstationer og sådan nogle ting, men i dag lå den til, at vi skulle have haft noget med hjem. Jeg vil sige, at vi havde en fantastisk følelse inde på banen, hvorfor det er ekstremt frustrerende ikke at få noget med hjem. Men med den indsats vil jeg også være skuffet, for vi skulle have haft tre point mere i dag.

– Det er selvfølgelig aldrig rart at tabe. Det siger sig selv. Men omvendt har vi også sukket efter nogle sejre. Og det er sejrene, der rykker noget her i tabellen. Vi kan jo se, at alle holdene er så tætte og at alle kampene er så lige. Selv i dag har vi mulighed for at løbe med et point til sidst i kraft af en stor chance. Lige nu her er det selvfølgelig ærgrelsen og skuffelsen over at have tabt, der fylder mest.

– At det er en stime som ubesejret, der slutter… Jamen, så vil jeg hellere starte en stime med sejre.

– I bund og grund handler det om at komme hurtigt videre fra den her kamp. Resultatet er selvfølgelig utroligt skuffende – og det er vi klar over. Vi kan ikke snakke os ud af det. Der kommer ikke nogen og hjælper os. Vi skal arbejde os ud af det her. Det gør vi, ved at arbejde videre med hårdt arbejde herfra.

– Når det så allerede er onsdag, der kommer en ny kamp, så skal restitutionen ske hurtigt, den her kamp skal ud af hovedet og så skal vi allerede fokus på Vejle Boldklub allerede på vej hjem i bussen, slutter Martin Vingaard.

Læs også: Kampreferatet fra 1-2-kampen mod Vendsyssel FF

 

Capelli Sport