Vingaard: “Vores bedste præstation”

HB Køge-anfører Martin Vingaard var meget tilfreds med indsatsen da HB Køge fredag aften vandt med 2-0 over Vendsyssel FF hjemme på Capelli Sport Stadion. Sejren kom i hus efter en helstøbt indsats, og sæsonens måske bedste præstation.

“Jeg tror, vi havde fået talt om nogle gode ting i ugens løb, og havde fået talt om at mange af de ting, vi havde arbejdet på i opstarten, var noget af det vi skulle have frem i vores spil. Vores tilgang til kampen skule være markant bedre end mod Vejle. Vi har haft stor fokus på, at det handler om at vinde nærkampene og være på forfoden i forhold til at være klar og bedre end modstanderen”.

“Jeg tror, det er den bedste præstation, jeg har været med til siden, jeg kom til klubben. Det var fedt at mærke den energi der var i holdet, og den parathed vi havde. Det jeg allerbedst kunne lide var, at vi hele vejen igennem var der for hinanden. Vi accepterede de fejl, vi lavede, men vi var også klar til at hjælpe hinanden med at rette op på fejlene igen. Det forplantede sig til hele holdet, og vi var dominerende hele vejen igennem. Forhåbentlig var det en vigtig reminder til os om, hvordan vi skal spille kampene fremadrettet”, analyserer Martin Vingaard.

Vingaard er en af HB Køge-truppens allermest erfarne spillere. På CV’et står der både A-landskampe for Danmark og optrædener i Champions League for F.C. København, og han har således spillet for fulde huse i både PARKEN og i Europa. Fredag aften var det en noget anden kulisse der ventede på Capelli Sport Stadion, der var lukket for tilskuere som led i forebyggelsen af Coronasmitten. Og det var ikke noget Vingaard har tidligere har prøvet i karrieren.

“Ikke på denne her måde. Da kampen var i gang, tænkte jeg ikke over det. Vi fokuserede på at løse den opgave, vi stod overfor, upåagtet om der var tilskuere eller ej. Men det er klart, at da vi scorede, så var der stor forskel, da vi tydeligt kunne høre, at der ikke var folk på stadion til at juble med os”.

Foto: Michal Frimundt Petersen

HB Køge er inde i en periode med mange vigtige kampe. Sejren mod Vendsyssel kom belejligt, for alle point er vigtige i en meget tæt række. Allerede torsdag går det løs igen, når HB Køge på hjemmebane møder Hvidovre i en seks-point-kamp. Torsdagens gæster er spillemæssigt kommet fint i gang med foråret. Først med uafgjort på udebane mod Viborg, og siden med et sent 0-1-nederlag hjemme mod Vejle.

“Det bliver næsten hver uge, at vi står over for de her kampe, hvor der er rigtig meget på spil. Og det er bare fedt. Det skal vi nyde. Der er ingen tvivl om, at Hvidovre bliver en hård nød at knække. Vi har mødt dem tidligere, og spillede uafgjort da vi mødte dem på udebane tidligere på sæsonen. De er kommet godt i gang, men jeg glæder mig til at vi får analyseret på Hvidovre, og kigget igennem, hvor vi kan gøre ondt på dem, men der er ingen tvivl om, at det hele starter med, at vi har samme udtryk i forhold til parathed, vores vilje og udstråling som vi havde i kampen mod Vendsyssel. Det er et must, fra vores side, slutter Martin Vingaard.

Kampen mod Hvidovre spilles torsdag kl. 19.00, og som fredag mod Vendsyssel FF, bliver det uden tilskuere på stadion. Kampen kan dog både streames hos Viaplay og følges live på HB Køges twitterprofil.

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge – Hvidovre IF

Torsdag den 12. marts kl. 19.00

Capelli Sport Stadion

(lukket for tilskuere)

 

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport